2019-2020 навчальний рік

 

Дуже приємно, коли більшість батьків наших учнів високо оцінюють нашу працю. Але на наш погляд - це не тільки наша заслуга, адже дуже багато залежить від самих дітей та їх батьків! Для нас важливо, щоб батьки були з нашим проектом на одній "хвилі" і щоб підтримували наші цінності: психологічний комфорт, навчання і розвиток, взаємна повага і розуміння, бажання пізнавати себе і навколишній світ, вчитися в колективі (навіть якщо це в міні-групах) і працювати над собою.

Так, не все у нас ідеально, але ми дуже старалися зробити від нас все можливе, щоб процес навчання і розвитку наших підлітків проходив в доброзичливій атмосфері та без стресів.

Хороший результат буде тільки тоді, коли ми працюємо разом - #ТeenagerSchool і батьки, допомагаючи нашим дітям пройти підлітковий період екологічніше і підготуватися до дорослого життя.

*****



Тимбілдинг, або командотворення (англ. Team building — побудова команди) — це: *створення та підвищення ефективності роботи команди; *формування й розвиток навичок командної роботи (team skills); *формування командного духу (в англомовній літературі — team spirit); *підвищення згуртованості колективу! Дякуємо нашому тьютору з англійської мови #ГаляМорозова за такий крутий Team building!!!


Дуже пишаємося, що в нашій альтернативної школі Teenager School вчаться такі талановиті діти! 😍😍😍  На фото - одна з наших учениць - Олена Скачкова 👍Оленка - наша зіронька!!! 🤩🤩🤩
#TeenagerSchool - те, що потрібно сучасному підлітку!  👍


Солоденький майстер-клас від нашого тьютора з фізики #ЮрійЗубрицький! Дуже круто!!!


 

З Новим 2020 Роком!!!


 

Цікаві уроки ;)

#TeenagerSchool - це те, що потрiбно сучасному пiдлiтку! 

Чекаємо дітей, які хочуть вчитися в #TeenagerSchool. :)