ВІДКРИТО НАБІР УЧНІВ 5-11 КЛАСІВ

НА 2021-2022 НАВЧАЛЬНИЙ РІК!

 

Завжди сумно прощатися... Але! Ми розуміємо, що наші діти прийшли до нас, щоб ми допомогли їм... і відпустили у Світ підготовленими, розвиненими, підготовленими до життя... і ми раді зустрічати нових діток в нашому освітньо-розвиваючому просторі TeenagerSchool!


 

"Скажіть мені і я забуду. Покажіть мені і я запам'ятаю.

Дайте можливість обговорити і я зрозумію.

Дайте можливість навчити іншого і я досягну досконалості".

Конфуцій

 

Концепція #TeenagerSchool - це про те, щоб підлітки навчилися вчитися та готувалися до дорослого життя! Ми експерементуємо, фантазуємо, придумуємо різні цікаві проєкти, де тінейджери можуть розкривати свої потенційні можливості, займатися самопізнанням, самовизначенням і орієнтуватися в світі професій.

 

Цікаво, коли немає вчителів, а є ментори-консультанти, які допомогають не тільки засвоювати навчальну програму, а ще і розвиватися, пізнавати себе та сучасний світ... Це дуже цікаво! І батьки підтримують такий формат, тому що діти реально намагаються включитися в процес пізнання, бо щоб навчати інших - це перш за все - відповідальність і до цього треба готуватись! ;)

 

Також ми допомагаємо тінейджерам розвивати бізнес-мислення за допомогою залучення їх в бізнес-ігри, занять в проєктну діяльність, бізнес-екскурсій та проф.орієнтаційних зустрічей із фахівцями з різних галузей! Круто, коли підлітки вивчають основи економіки та менеджменту, розвивають свої софт-скілз, та прокачують підприємницькі навички...

АЛЬТЕРНАТИВНИЙ ШКОЛІ КОВОРКІНГОВИЙ ПРОСТІР

#TeenagerSchool

- це #НАВЧАННЯ_ТА_РОЗВИТОК ПІДЛІТКІВ

 

Наша місія: допомагати підліткам розкривати потенційні можливості і ставати більш усвідомленими.

 

Мета: сформувати особистість, яка буде затребувана у сучасному суспільстві.

 

Завдання: 
* створити бренд розуму
* аналізувати сучасні тренди

* розвивати  етику та емоційний інтелект, критичне та креативне мислення
* стимулювати до комплексного вирішення проблем (антикризовий менеджмент)

* надати підліткам можливості реалізовувати свої ідеї.

 

Наша філософія

#TeenagerSchool - це альтернативний школі коворкінговий простір, який допомогає підліткам не тільки засвоювати шкільну програму, а також пропонує нашим студентам участь у розвиваючих проєктах. Ми займаємося розкриттям потенціалу та проф.орієнтацією, готуємо їх до дорослого життя, навчаємо самостійності та відповідальності, надаємо можливість проживати дитинство та підлітковий період і бути щасливими зараз та в майбутньому.

 

Цінності нашого проєкту:

  • дружелюбна атмосфера
  • творчість
  • можливість самовираження
  • рівність 
  • взаємодопомога
  • взаємоповага
  • відвертість
  • довіра.

Мы знаємо чому треба навчати дітей вже "Сьогодні", щоб "Завтра" вони були конкурентно-здатні на ринку праці! (стаття>




1 вересня – День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою!
Якщо забути про стереотипи та штампи, то це свято змін, свято позитивного розвитку, свято пізнання нового та невідомого, водночас, зі збереженням зв’язку з минулим. У цей день хочеться особливо теплими словами привітати всіх людей, які мають безпосереднє відношення до освіти.
Бажаємо всім здоров’я, щастя та радості, а також невичерпної енергії!!! Нехай завжди буде поруч підтримка та розуміння близьких та знайомих. Зі святом!
#TeenagerSchool - те, що потрібно сучасному підлітку!

 

 

#TeenagerSchool

 

Тел: 0975813771 / 0503056441 (Viber & Telegram)